Mødregrupper

Måske kunne I tænke jer et særligt kursus i babytegn for jeres mødregruppe? Eller I kunne tænke jer at høre lidt mere om babytegn, dets fordele og hvordan I kan gribe det an? Er I nysgerrige efter at finde ud af om et kursus i babytegn er noget for jer?

Kontakt mig gerne, så kan vi arrangere et kursus eller oplæg der passer til jer og jeres mødregruppe. Jeg kommer også gerne ud og laver en prøvetime for jer, så I kan se om et helt kursus er noget for jer.

Se en kort video om babytegn med Fingersprog for mødregrupper her

Hvad koster en prøvetime?

En prøvetime i Fingersprog holdt privat hos jer koster 50kr pr. baby, dog max 250kr i det hele. Timen inkluderer et  kort oplæg om babytegn generelt (ca. 15 minutter) og ca. 45 minutters sang og aktiviteter fra mit kursus. Vi kommer omkring en del basistegn, og alle deltagere får en folder med forslag til, hvordan man kommer godt i gang med babytegn derhjemme.

Hvad koster et privat kursus?

Ved et privat kursus i babytegn for mødregrupper kommer jeg ud til jer og synger med jer. Der bliver god tid til spørgsmål, og I har mulighed for at bruge jeres mødregruppetid til at være sammen om en hyggelig – og lærerig – aktivitet. I kan beslutte, hvor mange uger I har lyst og mulighed for at booke – dog anbefaler jeg minimum 5 uger for, at I kan nå at lære både tegn og sange, og at jeres babyer kan nå at vænne sig til det, vi laver.

Prisen for et privat kursus for jeres mødregruppe eller andre interesserede afhænger af længden af kurset samt hvor langt, jeg skal tage for at komme til jer, men er I minimum 5 babyer koster f.eks. et 8 ugers kursus 750kr pr. baby.