Hold – vinter/forår 2020

***Næste holdstart er i januar 2020***

Klik på linksene nederst på siden for at se tider og datoer for de forskellige hold

Vær med når Fingersprog starter nye hold op med sang, musik og masser af babytegn! Du og din baby får en hyggelig og sjov time sammen fuld af sang og musik, mens du lærer en række brugbare babytegn. Med babytegn kan du kommunikere med dit lille barn FØR det kan tale. De fleste hold er for babyer mellem 6-12 måneder, men der er som noget nyt også et hold for babyer mellem 3-6 måneder på Vesterbro og Amager.

At bruge tegn med din baby er en skøn måde at få ekstra øjenkontakt på, at få øget fokus på nærvær og at blive mere opmærksom på din babys signaler. Når dit lille barn begynder at kunne lave tegn til dig, vil det betyde utrolig meget for ham/hende at blive forstået. I vil opleve færre frustrationer fordi din baby kan fortælle dig, hvad han/hun tænker og har brug for.

Vi synger både kendte børnesange og sange skrevet specielt til kurset. På den måde kommer vi omkring tegn der vedrører din og din babys hverdag. Der vil være rekvisitter, billeder, instrumenter – og mulighed for at give elefanten Ellie både kys og kram!

Du får ugentlige handouts, invitation til en lukket Facebookgruppe samt mulighed for tilkøb af Fingersprogs app (25kr) som direkte understøtter det, vi laver på holdet uge for uge.

Hold på Vesterbro

Hold på Frederiksberg

Hold på Amager

Se en kort video om holdene her