Hold på Frederiksberg

Når vi igen får mulighed for at mødes face-to-face, kan du finde tider og datoer på Fingersprogs hold på FREDERIKSBERG her på siden

***Online holdstart 22. juni***

Vær med, når Fingersprog starter et nyt, online forløb op med sang, musik og masser af babytegn! Du og din baby får en hyggelig og sjov stund sammen fuld af sang og musik hjemme i din stue, mens du lærer en række brugbare babytegn. Forløbet er til babyer fra ca. 6 måneder.

Fingersprogs online forløb i babytegn består af:

Én ny lektion om ugen på ca. 30 minutter i 8 uger. Optagelsen er tilgængelig hele ugen og kan ses når som helst det passer dig og din baby.

Personlig sparring i en lukket Facebookgruppe, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og for at få råd, vejledning og inspiration, så du kan komme rigtig godt i gang med at bruge babytegn

Ugentlige emails og handouts med teori, tips og ideer

Ugentlige Zoom møder, hvor vi som hold kan “mødes”, gennemgå ekstra tegn, synge nogle af ugens sange igennem m.m.

Pris:

375kr for 8 ugers online forløb.

Tilmelding til holdene foregår via kontaktformularen her.

At bruge tegn med din baby er en skøn måde at få ekstra øjenkontakt på, at få øget fokus på nærvær og at blive mere opmærksom på din babys signaler. Når dit lille barn begynder at kunne lave tegn til dig, vil det betyde utrolig meget for ham/hende at blive forstået. I vil opleve færre frustrationer fordi din baby kan fortælle dig, hvad han/hun tænker og har brug for.

Se en kort video om holdene her