Babytegn med Fingersprog!

At lære babytegn med Fingersprog

På Fingersprogs hold bruger vi sang og musik til at lære nye tegn. Det gør vi dels fordi det er dejligt og godt for humøret at synge – men især også fordi sange er en super effektiv måde at lære på. Sang og musik kan være med til at gøre det sjovt og nemt at lære babytegnsprog – og det skal det være.

Kursus og hold

På Fingersprogs hold er babytegnene omdrejningspunket, og vi synger både kendte børnesange og sange skrevet specielt til kurset. På den måde kommer vi omkring tegn der vedrører din og dit barns hverdag; dyr, spisning, at være ude, puttetid osv. Holdet er til for at du kan fylde din redskabskasse op med tegn, der giver mening for dig – og for at din baby kan høre os synge og være sammen med andre babyer i et trygt miljø. Holdene er små, og der er også tid til snak og hygge. Samtidig er de ugentlige møder en rigtig god måde at holde dig selv i gang med at bruge tegnene derhjemme.

Hver mødegang er bygget op omkring genkendelighed, så din baby hurtigt føler sig tryg og ved, hvad der skal ske. Vi starter altid med den samme introsang; der vil være rekvisitter, billeder, instrumenter og måske også besøg af elefanten Ellie.

Du behøver på ingen måde at være god til at synge for at deltage! Dit barn elsker din stemme uanset, hvordan du synger, og det vigtigste er at vi har det sjovt sammen og kan lære nyt på en afslappet måde.

Fingersprogs forløb i babytegn består af:

-Én ugentlig mødegang på ca. 45 minutter fuld af nye og kendte sange. Sangene handler bl.a. om alt det, din lille babys verden handler om: at få skiftet ble, at komme i bad, at være på tur, at skulle putte. På den måde lærer du en masse babytegn som knytter sig til din hverdag med dit lille barn. Vi spiller også instrumenter, finder ting i posen, kigger på billeder og siger hej til Elefanten Ellie.

Personlig sparring i en lukket WhatsAppgruppe, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og for at få råd, vejledning og inspiration, så du kan komme rigtig godt i gang med at bruge babytegn

-Ugentlige emails og handouts med teori, tips og ideer

-Adgang til Fingersprogs online kursusvideoer, så længe vores fysiske kursus varer.

Se en kort video om holdene her