Mødregrupper

Hvis I gerne vil vide lidt mere om babytegn, så skriv til mig! Jeg kommer ud til jer privat og laver en introtime, workshop eller et kursus som passer til jeres babyers alder og jeres mødregruppes interesser.

Jeg har pt primært mulighed for at komme på hjemmebesøg på mandage og tirsdage.

Introtime for mødregrupper

En introtime i babytegn er en god måde for jer at finde ud af, om babytegn er noget for jer. Vi starter med en snak om hvad babytegn er, og hvad fordelene kan være ved at bruge tegn med baby. Herefter kommer vi omkring en håndfuld gode begyndertegn gennem nogle af sangene fra Fingersprogs kursus. Alt efter jeres børns alder, inkluderer jeg også et par andre aktiviteter fra kurset. I får masser af mulighed for at stille spørgsmål, og jeg sender jer et digitalt handout med billeder af tegn, tips og lidt teori efter timen.

Tid: ca. 1 time

Pris: 400kr i alt uanset antal deltagere. (plus eventuelle udgifter til offentlig transport)

Workshops for mødregrupper

Hvis I allerede ved, at I gerne vil bruge babytegn med jeres børn, kan vi gå lidt mere i dybden med en workshop. Den varer ca. 2 timer inklusiv en pause. Vi snakker om fordelene ved at bruge tegn med baby, og så synger vi sange fra Fingersprogs kursus om vigtige rutiner. På den måde kommer vi omkring tegn for at skifte ble, spise mad, putte, at komme i bad. Vi skal også omkring nogle dyretegn gennem kendte børnesange. I får tilsendt digitalt handout og sangteksterne efter workshoppen.

Tid: ca. 2 timer

Pris: 850kr i alt uanset antal deltagere. (plus eventuelle udgifter til offentlig transport)

Forløb for mødregrupper

Hvis I gerne vil mødes om babytegn, sang og musik ugentligt i jeres mødregruppe, kommer jeg gerne ud og laver et forløb med jer. Det kan f.eks. være 6 eller 8 uger. Forløbet følger Fingersprogs normale kursus men foregår privat hos jer. Ved et privat kursus skal der være minimum 5 betalende familier – tvillinger betaler for én.

Pris: F.eks. 790kr for 8 uger ved minimum 5 deltagende familier. 650kr for 6 uger.

Se en kort video om babytegn med Fingersprog for mødregrupper her