Hold på Vesterbro

Café Sweet Surrender, Dybbølsgade 49. Dejlig, babyvenlig café på Vesterbro! Du er velkommen til at blive og give din baby mad efter timen og selv nyde en god kaffe, hjemmebagt kage eller en let frokost.

*** Alder: 6-12 måneder ***

TORSDAGE

Kl. 11:00 (8 ugers forløb) Holdstart: Uge 33

Fingersprogs signaturkursus i babytegn!

Her kommer vi omkring en masse brugbare tegn gennem kendte og nye børnesange. Små, hyggelige hold med god tid til personlig sparring, så du kommer allerbedst i gang med at bruge babytegn.

Pris:

790kr for 8 ugers forløb.

FREDAGE

Kl. 10:00 (5 ugers forløb) Holdstart: Uge 33

Et hold kun for fædre!

Vi synger, spiller instrumenter, kigger på billeder og krammer elefanten Ellie, mens vi lærer en masse brugbare babytegn – præcis som vi plejer på Fingersprogs hold. Men på dette hold kan du være sikker på at møde andre fædre, og I kan tage en kop kaffe og en snak på caféen efter timen.

Pris:

490kr for 5 ugers forløb.

*** Alder: 2-5 måneder ***

Kl. 12:00 (5 ugers forløb) Holdstart: Uge 33

Et hold for dig med en baby under 6 mdr., som gerne vil i gang med babytegn.

Vi skal synge, sige rim og remser, danse og lære nogle gode begyndertegn for de helt små. Du får masser af mulighed for at koncentrere dig om din baby og jeres gode kontakt, og du kan bruge vores sange og lege derhjemme sammen med din baby. 

Pris:

490kr for 5 ugers forløb.

*** Workshop i babytegn (6-12 mdr) ***

TORSDAGE

Kl. 13:30 (1 times workshop) Snus til babytegn, sang og musik med denne korte workshop. Du går fra timen med en håndfuld tegn, du kan begynde at bruge med det samme.

17. august

7. september

28. september

Workshoppen gennemføres kun ved mindst 4 tilmeldinger.

Pris:

80kr for 1 times workshop.

Tilmelding

Tilmelding til hold og workshops foregår via email på fingersprog@gmail.com eller SMS til Maya på 30248646. Du kan betale via MobilePay.

Læs mere om hvad vi laver på holdet her

Se en kort video om holdene her