Hold på Frederiksberg

Magneten, Bernhard Bangs Alle 43. Stort lyst lokale med måtter på gulvet og masser af spejle at kigge i! Ligger tæt ved Flintholm og Lindevang station. Tilmelding foregår gennem Familieskolen.

ALDER: 2-5 MÅNEDER

ONSDAGE

Kl. 10:00 5 UGERS FORLØB Holdstart: Uge 33

Nyt hold for dig med en baby under 6 mdr., som gerne vil i gang med babytegn.

Vi skal synge, sige rim og remser, danse og lære nogle gode begyndertegn for de helt små. Du får masser af mulighed for at koncentrere dig om din baby og jeres gode kontakt, og du kan bruge vores sange og lege derhjemme sammen med din baby. 

ALDER: 6-12 MÅNEDER

ONSDAGE

Kl. 11:00 8 UGERS FORLØB Holdstart: Uge 33

Fingersprogs signaturkursus i babytegn!

Her kommer vi omkring en masse brugbare tegn gennem kendte og nye børnesange. Små, hyggelige hold med god tid til personlig sparring, så du kommer allerbedst i gang med at bruge babytegn.

Kl. 13:00 4 UGERS FORLØB Holdstart: Uge 33

En kortere udgave af Fingersprogs originale forløb i babytegn. Vi kommer omkring en række brugbare tegn gennem sang og musik, så du kan komme godt i gang med at bruge babytegn.

Se FAMILIESKOLENS hjemmeside for mere information om priser, datoer og tilmelding.

At bruge tegn med din baby er en skøn måde at få ekstra øjenkontakt på, at få øget fokus på nærvær og at blive mere opmærksom på din babys signaler. Når dit lille barn begynder at kunne lave tegn til dig, vil det betyde utrolig meget for ham/hende at blive forstået. I vil opleve færre frustrationer fordi din baby kan fortælle dig, hvad han/hun tænker og har brug for.

Læs mere om hvad vi laver på holdet her

Se en kort video om holdene her