For vuggestuer m.m.

Babytegn, sang og musik

Babytegn er et blidt, nemt og effektivt pædagogisk redskab at bruge med børn i vuggestuen eller hos dagplejeren.

Jeg har samarbejdet med børnehuse på Vesterbro og i Ballerup Kommune, og kan tilbyde både inspirationsoplæg til personalemødet, korte workshops eller længere forløb, som hjælper jeres medarbejdere til at få en række babytegn ind i deres daglige kommunikation med børnene.

Kontakt mig gerne for at høre mere, hvis I er interesseret i at bruge babytegn i jeres pasningstilbud.

Babytegn som redskab

At bruge babytegn i vuggestuen booster både det relationelle og det sproglige aspekt af de voksnes dagligdag med børnene. Der kommer øget fokus på øjenkontakt; på sprogligt feedback understøttet af tegn; på fælles opmærksomhed; på at være tydelig både verbalt og visuelt; på at forberede børnene på skift og overgange og på at inkludere børnene i det, der sker omkring dem. Brug af babytegn booster desuden de små børns sprogtilegnelse på en nem og effektiv måde.

Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov, kan jeg tilbyde alt fra et inspirationsoplæg på f.eks. personalemødet til et længere forløb, hvor jeres medarbejdere måned for måned introduceres for relevante babytegn til brug med børnene i dagligdagen. Vi kan justere forløbet, så det passer lige til jer.

Det siger deltagerne om mine hold

NYHED FRA AUGUST: Drop in babytegn på Vesterbro

Datoer for efterårets hold er klar!