Om mig

Mit navn er Maya, jeg bor ved Hareskoven i Ballerup med min mand og to børn. Jeg er uddannet folkeskolelærer med bl.a. musik som liniefag, men har gennem årene arbejdet med undervisning inden for mange andre rammer end folkeskolen. I 2009 flyttede jeg til England med min mand, og i de 6 år vi boede derovre, fik vi to børn, som jeg valgte at gå hjemme med. Da vi flyttede tilbage til Danmark i 2015, tog drømmen om at være med til at udbrede kendskabet til babytegn herhjemme form. I september 2017 havde jeg mine første hold med nogle dejlige mødre og en enkelt far der gerne ville lære babytegn gennem sang og musik. Samtidig startede jeg også hold op på engelsk og er også ejer af Sing and Sign Copenhagen, hvor jeg underviser internationale forældre og deres babyer i babytegn.

Min babytegnsrejse

I England, hvor vores børn er født, er babytegn meget populært og udbredt. Jeg syntes det lød som en god idé at lære at forstå min baby lidt bedre, men jeg var ikke helt sikker på om det ville virke. Det gjorde det! Jeg gik på ugentlige hold med min søn fra han var 9 måneder, og da han var 11 måneder, lavede han sit første tegn. Det var en helt fantastisk følelse at se hans lille ansigt lyse op, da det gik op for ham at vi faktisk forstod ham! Derfra tog det fart, og i løbet af de næste 10-11 måneder lærte han at bruge over 50 forskellige tegn, og begyndte også at sætte dem sammen til små “sætninger”. For min mand, der havde været noget skeptisk, var babytegn en ren åbenbaring. Han følte, at hans forhold til vores søn blev stærkere og mere meningsfyldt ved, at vi kunne få et indblik i alt det der foregik i vores lille barns hovede.

Siden da har jeg været passioneret fortaler for babytegn, og glæder mig meget over dagligt at kunne hjælpe andre forældre til at få samme gode oplevelser med det, som jeg har haft. Det er svært ikke at blive i godt humør af at bruge sin dag på at synge og lave tegn med en masse skønne forældre og deres børn. Samtidig gør det mig også utrolig glad at vide, hvilken fantastisk rejse de er ved at begive sig ud på sammen! 🙂

Det siger deltagerne om mine hold

NYHED FRA AUGUST: Drop in babytegn på Vesterbro

Datoer for efterårets hold er klar!