Online hold i babytegn

Vær med, når Fingersprog starter online forløb op dette efterår med sang, musik og masser af babytegn! Du og din baby får en hyggelig og sjov stund sammen fuld af sang og musik hjemme i din stue, mens du lærer en række brugbare babytegn. Forløbet er til babyer fra ca. 6 måneder.

***Holdstart 16. januar***

Holdstart – 16. januar og 8 uger frem (OBS – lektionerne holder pause i vinterferien). Online lektionen kan ses når det passer dig og frigives uge for uge. Links til online videoerne udløber en uge efter kursets afslutning. Du får links til online lektionerne tilsendt via email.

Pris:

475kr for 8 ugers online forløb.

Tilmelding

Tilmelding til holdet foregår via email på fingersprog@gmail.com eller SMS til Maya på 30248646. Du kan betale via MobilePay.

Fingersprogs online forløb i babytegn består af:

Én ny lektion om ugen på ca. 30 minutter i 8 uger. Optagelsen er tilgængelig hele ugen og kan ses når som helst det passer dig og din baby.

Personlig sparring i en lukket Facebookgruppe, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og for at få råd, vejledning og inspiration, så du kan komme rigtig godt i gang med at bruge babytegn

Ugentlige emails og handouts med teori, tips og ideer

Tilbud om to Zoom møder, hvor vi som hold kan “mødes”, gennemgå ekstra tegn, få svar på spørgsmål m.m.